Kaschmir-Gold információs vonal
  ==========>
(06-1) 319-49-05

 

Kaschmir-Gold® adatvédelem

 

A Kaschmir-Gold® a mindenkori honlapjára való feliratkozás esetén olyan adatok megadását kéri , amelyek személyes adatnak minősülnek. A honlapon keresztül birtokába jutott minden adatot az adatkezelő a személyes adatok kezelésére vonatkozó mindenkori hatályos magyar és EU-s jogszabályokat betartva kezeli. A Kachmir-Gold® mindenkori honlap látogatásakor (regisztráció nélkül is) az alábbi konkrét személyhez nem köthető adatok kerülnek rögzítésre:

- látogató IP címe
- látogatás kezdete (oldalanként)
- látogatás vége

 

A regisztráció, illetve a bejelentkezés önkéntes, és jelen adatkezelés feltételek ismeretében történik. A regisztráció során megadott személyes adatokat az adatkezelő az alábbi célokra használja fel, amely célokra való felhasználáshoz a látogató a regisztrációval kifejezett hozzájárulását adja:

- hírlevél a Kaschmir-Gold®-dal kapcsolatos hírekről, érdekességekről

- saját termékek és szolgáltatások népszerűsítése.

 

Az adatkezelő a kezelt adatokat (a törvény alapján arra felhatalmazott hatóság részére történő kötelező adatszolgáltatás esetét kivéve) semmilyen formában nem teszi hozzáférhetővé más harmadik személy részére, továbbá minden ésszerű intézkedést megtesz az adatok bizalmasságának megőrzése érdekében. A regisztráció bármikor megszüntethető a hírlevélben található leiratkozás feliratnál. A regisztráció során megadott adatok info[kukac]kaschmirgold.hu e-mail címre küldött kérelem alapján kerülnek feldolgozásra.

 

A regisztráció megszüntetésekor a megadott e-mail címre automatikus visszaigazolás kerül kiküldésre, majd a regisztráláskor megadott adatok törlődnek az éles adatbázisból. Az adatkezelő számára az adatkezelés jogalapjának bizonyítására vonatkozó törvényi kötelezettség teljesítése érdekében a regisztráció megszüntetése után az alábbi adatokat őrzi meg:

- regisztráció e-mail cím
- regisztráció időpontja
- regisztrációhoz használt IP cím
- regisztráció megszüntetésének időpontja
- regisztráció megszüntetéséhez használt IP-cím

Ideiglenes adattörlés vagy szüneteltetés:

A személyes adatok befagyasztása, azaz sem statisztikai, sem más célra fel nem használása, addig az időpontig, amíg az adatok használatára a jogosult újra engedélyt nem ad.